Sunday, 4 November 2012

Adeker budak tidur cenggini....

Adeker budak tidur cenggini.....ya ader...A-fieqla orangnya.....hehhe....sib baik mama sempat merakamkan aksi A-fieq yg tidur dalam pelbagai gaya menarik....sebenarnya beginilah bila A-fieq tidur bila dia rasa tidurnya terganggu dia akn cepat mengubah kedudukan tidornyer....jom layanz pic A-fieq....





4 comments:

aLyNnZ said...

hihi...afieq2..biler kaki nak terjatuh tu afieq still tido lg ke kak..? dia tak terbangun ker..

kalau danish mmg dia terus sedar tak tido dahhh..

Nor Iman Hashim said...

hahahahaha...kelakar ler afieq ni tdo...aa c jatuh ker kak?

zettysyardi said...

alin n iman :masih tido gak...cuma bunyi skit pastu sambung tido blik..mgkn penat sgtla tu...

Mama Kembar 3 said...

cute! my boys pun camni laa if dah ngantuk/letih sgt. dah nak jatuh pun leh sambung tido balik hehe