Wednesday, 16 May 2012

Syafiq vs Penyakit Tangan Kaki dan Mulut

Tanda2 a-fieq kena penyakit tangan kaki dan mulut....

Pagi ahad yang lepas sebelum bersiap nk g kenduri kawen sis aida...mama tengok lutut dgn jari2 kaki a-fieq naik bintat2 merah...mama ingatkn jenis gatal2 kulit yang berair tu.....mama pon sapu jer ubat yg ada dlm simpanan....pelik jgk sbb hr sabtu aritu dia ok jer...xde menunjukkan apa2 perubahan pd kulit dia....alih2 dh berbintat2 merah.....lpas tu plk dia menagis bila kita lap air liur yang meleleh, air liur meleleh jer sejak minggu lps....tapi  mama xperasan lagi...pastu hari isnin start merah2 kat tapak tangan dia.....hari isnin tu jgk mama bwk syafiq g klinik....doktor kata a-fieq kena penyakit tangan kaki dan mulut....ni la antara pic yang mama nk share pada semua kaki dan tangan a-fieq kesan daripada penyakit tu....selama ni kita cuma dengar dan lihat tapi bila berlaku depan mata sendiri sedih rasa hati ni....doakan semoga a-fieq cepat2 sembuh ya.....





2 comments:

Sue-Rya Qistina said...

kesiannye dia kak..gatal2 x kt bintik2 tu?

armouris said...

terjumpa info ni, juga pasal penyakit tangan, kaki dan mulut… sharing is caring :) - Penyakit Tangan, Kaki dan Mulut