Thursday, 3 May 2012

Sebab apa kena masuk kt mesin basuh.....

sebab mama nak sidai baju...tapi a-fieq nak tolong mama jugak....risau dia masuk longkang mama pon masukkan dia kt dalam mesin basuh.....hehehheh.....senang mama nk tengok sbbb a-fieq xblh lepas lari.....







6 comments:

myfara FLK said...

ape kes????? mcm mangsa deraan plak..

zettysyardi said...

mangsa keadaan mai...bkn kena dera...hahahah....

Sue-Rya Qistina said...

hehehehe..kecian dia..
saya pun klau tgh buat kerja, mmg masukkan baby kt dlm baby court..klau dia kacau kita tgh lipat kain baju, saya masukkan dia ke dlm bakul tu..kita lipat kain baju, dia kirai2 kan semula..hehehehehe

zettysyardi said...

sue...tu salah satu cara penjagaan anak2 supaya xbuat kecah....agaknya semua mama2 kt luar tu pon gunakan tips yg sama....heheheh

Lily Jaafar said...

oooohh ur baby so cute.

Nor Iman Hashim said...

cian a-fieq ne kurung ngan mama dlm mesih basuh ek...hehehe